Home

 

De oorsprong

Het huidige Dynamic Logistics is ontsproten uit Rosendaal Textiel, een bedrijf dat zich oorspronkelijk bezighield met kleine herstelwerkzaamheden aan textiel, maar zich op verzoek van de markt gaandeweg ontpopte tot complete dienstverlener op het gebied van winkelklaar maken van textiel en de verzorging van logistieke werkzaamheden. In de loop der jaren klopten ook bedrijven uit andere branches aan en kreeg logistiek een groter aandeel.

Nieuw concept
Om aan de groeiende vraag naar de combinatie van productiewerk en logistiek te kunnen voldoen, werd een nieuw concept ontwikkeld en afscheid genomen van de naam Rosendaal Textiel. Onder de noemer Dynamic Logistics is enkele jaren terug doelbewust gekozen voor een full-service concept in logistieke dienstverlening: van het prijzen van goederen tot het verzorgen van het transport; van het sorteren tot het uitvoeren van kwaliteitscontroles.

Dynamic Logistics beschikt over een personeelsbestand van dertig gekwalificeerde productiemedewerkers en een hecht netwerk van oproepkrachten en thuiswerkers. Daarmee kan flexibel op vrijwel iedere vraag van de klant ingesprongen worden. Dankzij die flexibiliteit, de persoonlijke benadering en, niet te vergeten, de gegarandeerde kwaliteit, kan Dynamic Logistics bogen op een intensieve en langdurige relatie met een breed georiënteerd relatiepakket.